5 jocuri si jucarii sub 100 de lei care tin copilul ocupat, 5 ani+

5 jocuri si jucarii sub 100 de lei care tin copilul ocupat, 5 ani+

Esti un parinte singur sau un parinte in home office? Acest articol iti este dedicat tie si copilului tau!Am realizat o selectie de 5 jocuri si jucarii sub 100 de lei care tin copilul ocupat, 5 ani+ in contextul pandemiei de coronavirus (Covid-19) si al inchiderii tuturor scolilor si a gradinitelor:

1. Tabla magnetica cu margele

Setul include: o tabla magnetica cu un creion si 10 carduri cu un total de 20 de modele. Dezvolta abilitatile motorii fine si concentrarea.

Tabla magnetica cu margele

2. Puzzle din lemn – Europa

Descopera harta Europei asezand corect cele 35 de piese de puzzle.

Puzzle din lemn Europa

 

 

 

 

 

 

3. Tabla numerelor pana la 100

Setul contine: o tabla galbena din plastic inscriptionata cu numere pana la 100, 100 de piese albe din plastic, 25 de piese rosii transparente, 25 de piese albastre transparente si un ghid de activitate.

Tabla numerelor pana la 100

4. Sabloane pentru desen in forme geometrice – Mandala

Combina matematica si studiul multicultural cu proiecte de arta minunate! Traseaza si repozitioneaza sabloanele pentru a crea modele uimitoare, imagini complexe si convingatoare de arta simetrica. Setul include 110 sabloane si un manual.Sabloane pentru desen in forme geometrice Mandala

5. Tabla de darts magnetica

Bucurati-va de un joc distractiv de darts! Ambalat intr-un tub de depozitare, jocul poate fi rulat si depozitat cu usurinta.

Tabla de darts magnetica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *