Produse de ingrijire ce pot fi utilizate in timpul sarcinii

Produse de ingrijire pentru perioada sarcinii si alaptarii

Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. Pe perioada sarcinii, in corpul unei femei se produc modificari mai mult sau mai putin dorite.

Una din modificarile mai putin dorite, care insa poate fi prevenita este cresterea marimii la picior cu jumatate sau chiar cu 1 numar. Aceasta modificare se poate datora retinerii apei in corp, dar si luarii in greutate mai mult decat este recomandat, adica maximum 15 kilograme in plus la sfarsit de sarcina.

O alta modificare mai putin dorita se instaleaza la nivelul pielii, care dupa nastere isi pierde din elasticitate si permite formarea de vergeturi. Acestea apar atunci cand pielea este neingrijita sau atunci cand alimentatia este necorespunzatoare.

Pentru prevenirea vergeturilor, utilizati pe toata perioada sarcinii Crema antivergeturi de la Mustela Maternite sau Uleiul antivergeturi de la Mustela Maternite.

Crema antivergeturi Mustela Maternite

 

Ulei antivergeturi Mustela Maternite

Pentru tratarea vergeturilor deja instalate, Mustela vine in ajutorul mamicilor cu Serul pentru corectia vergeturilor Mustela Maternite. Alimentatia corespunzatoare, combinata cu exercitiile fizice si produsele pentru ingrijirea pielii va vor aduce rezultatele dorite.

Ser pentru corectia vergeturilor Mustela Maternite

Serul pentru corectia vergeturilor este mai ieftin decat o interventie chirurgicala si nu riscati nimic. Abdominoplastia este interventia prin care se inlatura pielea in exces, odata cu vergeturile de pe ea, dar si depozitele de grasime din regiunea abdominala. De asemenea, muschii abdominali verticali, intinsi si slabiti pe perioada sarcinii, pot fi intariti pentru a da aspectul unui abdomen mai ferm si mai plat. In urma acestei interventii veti resimti insa dureri, vor aparea vanatai si umflaturi care vor disparea treptat. Rezultatul abdominoplastiei poate fi mentinut cu ajutorul dietei potrivite si a exercitiilor fizice, insa nu este o metoda de preventie a redepozitarii tesutului adipos in aceasta zona.

Deasemenea, daca veti alapta, cu siguranta veti avea nevoie de Serul pentru fermitatea bustului Mustela Maternite:

Ser pentru fermitatea bustului Mustela Maternite

Pentru ingrijirea picioarelor pe toata perioada sarcinii recomand Gelul pentru picioare usoare de la Mustela Maternite:

Gel pentru picioare usoare Mustela Maternite