Set personalizat mama si fiica de ie traditionala romaneasca

Cel mai frumos cadou pe care o mama de fata ar putea vreodata sa si-l daruiasca este un set personalizat mama si fiica de ie traditionala romaneasca.
Am fost placut surprinsa atunci cand Ana Maria Marinca, vecina cu care socializam in timp ce ne supravegheam impreuna copii jucandu-se in parc mi-a povestit despre pasiunea ei, cusutul si brodatul manual de ie traditionala romaneasca. Si nu am ezitat nici macar o secunda, de cum am vazut modelele, am decis ca trebuie sa-mi achizitionez mie si fetei mele macar un set personalizat mama si fiica de ie traditionala romaneasca.

Ana Maria este sotie, mama a doi baieti si poate printre putinele femei din Romania care mai detin secretul mestesugului iei traditionale romanesti.
Acest mestesug l-a deprins inca din copilarie de la bunica ei, pe vremea cand nu existau conexiunea la Internet, tabletele si telefoanele inteligente, iar in sezonul rece tesutul si brodatul se numarau printre activitatile Montessori de top.

Imi amintesc si eu cu drag de setul Sa tesem frumos!, in special de cel cu buburuza de pe coperta verde, adresat grupei de copii 6-9 ani si imi doresc sa-l fi putut darui copilului meu la implinirea varstei potrivite…
In zilele noastre acest joc este produs de D-toys si este recomandat grupelor 3-5 ani si 5-7 ani

Cum recunosti o ie romaneasca traditionala, brodata manual? Trebuie sa te uiti pe dosul iei, la broderie. Daca a fost lucrata manual, se vor vedea cu usurinta pasiturile de la un model la altul si nodurile firelor. Cele brodate cu masini industriale de cusut nu au aceste caracteristici.

Ie model capsuni
Ie model capsuni
Ie model buburuza
Ie model buburuza

Acestea sunt doar o mica parte din modelele realizate manual de catre Ana Maria Marinca, pentru detalii si comenzi sunati la nrul de telefon 0770135414 sau adaugati-o pe Ana Maria Marinca in lista de prieteni de pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *