Superland, cel mai mare Mall din Europa dedicat copiilor

Superland, cel mai mare Mall din Europa dedicat copiilor

Superland se doreste a fi un centru de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie; in timp ce copii se distreaza si isi consuma energia in parcul de distractii, parintii se pot relaxa in zona indoor sau terasa in aer liber cu vedere panoramica, ori pot practica alte activitati.

Din exterior, Mall-ul va semana cu o cetate din povesti.  Arhitectii au tinut cont de faptul ca intregul complex este destinat celor mici. Astfel, treptele de la intrarea principala au fost proiectate in dimensiuni mai mici, usor practicabile copiilor. De asemenea, pentru persoanele cu dizabilitati a fost amenajata o rampa de acces, cu un grad mic de inclinare, construita conform normelor si standardelor.

„Faţadele cladirii vor fi decorate de catre o companie specializata in proiectare, cu o vasta experienta la nivel mondial. In principiu, intrarea va fi transformata intr-un castel medieval, iar materialul folosit pentru sculpturi este polistirenul, imbracat in trei straturi de rasina poliuretanica de inalta densitate, rezistent la intemperii. Turnurile castelului vor fi vizibile de la o distanta mare, cu ajutorul luminii arhitecturale pe timpul noptii”, ne dezvaluie Florin Paunescu, administratorul Superland.

Iata cateva din atractiile Superland ce se va deschide la Brasov:

  1. Parcul de distractii

Locul de joaca destinat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani se va intinde pe o suprafata de 1400 de metrii patrati. Acesta consta intr-o structura modulara, pe patru etaje, cu o serie de tuburi colorate, 15 diapozitive, bazine cu mingi, structuri pentru alpinism (un traseu cu inaltimea de doua etaje), trambuline, slide-uri pentru scaune, tunuri cu bile, trasee cu obstacole, rampe si scari.

Superland - locul de joaca

Pentru copiii cu varste sub 4 ani s-a alocat o suprafata mai mica, alcatuita din perne, rampe, mingi de biliard si alte jucarii.

  1. Cinematograful 8D, unic in Europa la ora actuala

Cinematograful 8D cu vedere panoramica de 360 de grade si cu actiunea in fata, in spate sau in lateral, face din vizionarea unui film o experienta de neuitat.

Sala dispune de 30 de locuri rotative, de 12 proiectoare de ultima generatie care impreuna cu celelalte sisteme, genereaza efecte speciale.

Potrivit lui Florin Paunescu, administratorul Superland, cinematograful 8D „este o experienta unica pe care o vor avea copiii, care vor intra cu adevarat intr-o lume a animalelor si a fanteziei, vor fi parte in spectacolul care ruleaza. Am achizitionat mai multe filme pentru cei mici, care se preteaza unui spectacol 8D. Cei care vor veni la aceste tipuri de spectacole nu au cum sa plece dezamagiti acasa”.

  1. Partia de schi artificiala

Partia de schi artificiala are o inclinare variabila intre 9 si 23 de grade si o viteza de alunecare de suprafata de pana la 35 km/ora. Aceasta partie va fi functionala pe tot parcursul anului, iar acest lucru permite practicarea sportului indiferent de sezon.

  1. Luna Park

Acest spatiu va fi dotat cu activitati specifice unui Luna Park, de la celebrul carusel cu cai, pendulul pentru 8 persoane, masina zburatoare si pana la distractivele masinute bumper alimentate de baterii si echipate cu pistoale cu laser.

masinute bumper

Zona Luna Park va fi echipata cu mai multe jocuri interactive, care dezvolta coordonarea ochi-mana. Parintii cu copii se pot juca impreuna cateva jocuri si pot castiga diferite premii, cum ar fi intrari gratuite.

  1. Clubul dedicat sporturilor

O sala multifunctionala, echipata la cele mai inalte standarde, va oferi atat copiilor, cat si parintilor posibilitatea de a practica sporturi. Impreuna cu cei mai buni instructori de aici se vor organiza curusuri de karate, balet sau dans.

  1. Zona dedicata tehnologiei

Trei excavatoare galbene, unicat in Romania, cu bratele lungi de trei metri, ii asteapta pe micii constructori sa-si echipeze casca si sa mute bile din plastic, in cadrul unor concursuri organizate ad-hoc.

Alte doua atractii originale si unice in tara noastra sunt „jumping rides” si „happy leswing car”, o masina de jucarie pentru copii si adolescenti, care balanseaza rotile la 360 de grade si poate fi condusa cu 8 km/ora folosind un joystick.

Leswing car

Jocuri Arcade, printre care si un simulator de Formula 1 vor fi deasemenea prezente.

  1. Sala de spectacole

Pentru a-i distra pe copii, dar si pe parintii acestora, in sala de spectacole se vor organiza concursuri si isi vor da intalnire eroii si printesele, magicienii si acrobatii.

  1. Party Rooms

Mall-ul pentru copii are 5 camere special prevazute pentru organizarea de petreceri private si pentru ocazii speciale, cu animatori pentru copii, printi si printese.

Camerele au o capacitate de 12 pana la 30 de copii si vor fi decorate in diverse teme cu sculpturi 3D si mobilier din povesti. Salile vor fi ocupate pentru cateva ore si in functie de pachetul ales de parinti, copii vor beneficia de prajituri, inghetata, jocuri si suc, sampanie pentru copii, produse alimentare si cadouri speciale pentru copii.